(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 22 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisiin. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


AsiakasneuvojiaOletko vastavalmistunut ja haluat saada kokemusta työelämästä? Tai jo työelämän konkari vailla työtä ja uusia haasteita? Haemme vakuutuspalveluihin määräaikaiseen tehtävään asiakasneuvojia. Työtehtäviisi kuuluu Elon yrittäjä-asiakkaiden eläkevakuutus- ja maksuasioiden neuvonta puhelimessa ja verkossa sekä kirjallisten vakuutusasioiden hoitaminen. Keskeinen osa työtäsi on myös Elon kumppaneiden asiakaspalvelu. Lisäksi osallistut mahdollisuuksien mukaan Yrittäjät ja TyEL -palvelut pienet yksikön muihin tehtäviin ja projekteihin.Odotamme Sinulta


  • vähintään ammattikorkeakoulututkintoa
  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • iloista palveluasennetta, kykyä ymmärtää asiakkaan odotuksia ja hoitaa vaativiakin asiakaspalvelutilanteita
  • itsenäinen ja analyyttistä työskentelyotetta
  • lisäksi katsomme eduksi ruotsinkielen taidon

 


Tarjoamme Sinulle


  • itsenäisen ja mielenkiintoisen työn YEL-vakuutusten parissa
  • monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen
  • hyvät henkilöstöetuudet ja kannustavan työyhteisön
  • ajanmukaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön Espoon Tapiolassa

Lisätietoja


Tehtävästä lisätietoja antaa asiakaspalvelupäällikkö Heta Virkki 8.8 ja 16.8 klo.12-13 puhelimitse 050 376 4402. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 saakka.


Täytäthän sähköisen hakemuksen alla olevasta linkistä viimeistään 18.8.2019 mennessä.