(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Ylä-Kainuun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Ylä-Kainuun Osuuspankki on vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva osuuspankki, joka toimii Suomussalmella ja Puolangalla, kauniiden Kainuun vaaramaisemien keskellä. Pankilla on lähes 16 000 asiakasta ja palvelemme heitä 21 henkilön voimin kahdella konttorilla. Pankkiliiketoimintavolyymimme on noin 495 milj. euroa.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8/2019–12/2020 

ASIAKASNEUVOJAA

Tulet olemaan pankkimme kasvot ja olennainen osa tiimiämme. Pääasiallisesti työskentelet Suomussalmen konttorilla. Otat vastaan asiakkaita, autat ja opastat heitä pankkiasioissa. Pääset työskentelemään monipuolisesti kassapalveluissa ja opastat asiakkaita digitaalisten palveluiden käytössä. Tässä työssä jäät asiakkaiden mieleen ja olet tärkeä osa tiimiämme. 

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on myynnillinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon. Uudet tai haastavat tilanteet eivät pysäytä työtäsi vaan ratkaiset tilanteet positiivisella asenteella ja hyvällä pelisilmällä. Viihdyt aidosti asiakastyössä ja sinulle on luontaista ohjata ja opastaa asiakkaita rohkeasti juuri heidän tarvitsemallaan tavalla.

Mitä tarjoamme sinulle

Tulet osaksi vahvaa ja nykyaikaista yritystä, huumorintajuista porukkaa. Päivittäistiimissä saat työkaveriksesi osaavan porukan, joka auttaa sinua menestymään tehtävissäsi ja nopeasti muuttuvassa arjessa.

Vakuutimmeko sinut jo?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi OP:n Uramahdollisuudet -sivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 14.7.2019.

Haluatko kysyä lisää? Myyntijohtaja Riitta Mäkeläinen puh. 044 352 8777 vastaa mielellään kysymyksiisi tehtävästä 9.7. klo 9–11 tai sähköpostitse riitta.makelainen(at)op.fi.