(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP Itä-Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme päivittäispalveluihimme kahta

ASIAKASNEUVOJAA

hoitamaan asiakkaiden päivittäispalveluiden laaja-alaista myyntiä. Toinen tehtävistä on vakituinen ja toinen vuorotteluvapaasijaisuus.

Digitaalisten palveluiden laaja-alainen hyödyntäminen asiakkuuksien hoidossa korostuu lähitulevaisuudessa. Jotta onnistuisit tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla, haluat rakentaa luottamukselliset yhteistyösuhteet pankin muiden asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa.

Edellytämme sinulta kiinnostusta finanssialaa ja asiakaspalvelutyötä kohtaan sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ammattimainen ote myyntiin. Analyyttinen ja systemaattinen työskentelytapa ovat vahvuuksiasi. Kyky huomioida asiakas molemmilla kotimaisilla kielillä luetaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsensä täysillä peliin laittamista.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan ja loistavat työkaverit Suomen johtavassa finanssiryhmässä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi OP Careers -sivuston kautta viimeistään 21.7.2019 mennessä. Toimi nopeasti, koska aloitamme haastattelut ennen määräpäivää.

Lisätietoja tehtävästä: myyntipäällikkö Åsa Bymark, asa.bymark(at)op.fi, 010 256 3304 tai pankinjohtaja Thomas Salomaa, thomas.salomaa(at)op.fi, 010 256 3303.