(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Kainuun Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Kainuun Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva aluepankki ja talousalueen johtava paikallinen finanssiyritys. Konttorimme sijaitsevat Kajaanissa, Sotkamossa, Hyrynsalmella ja Vaalassa. Pankissamme työskentelee n. 50 pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutusalan ammattilaista.

Haemme henkilöasiakaspalveluun vakituiseen työsuhteeseen kahta

ASIAKASNEUVOJAA

työskentelemään pankin päivittäis- ja infopalveluissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Selvität rohkeasti asiakkaidemme tarpeet ja löydät juuri heille sopivat ratkaisut. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Sinulla on myös valmiutta liikkua pankin koko toimialueella.

Odotamme sinulta intohimoista asennetta myyntiä ja tavoitteellista tekemistä kohtaan, kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti, ymmärrystä asiakaspalvelun laadun tärkeydestä, kykyä tehdä päätöksiä vaihtelevissa palvelutilanteissa, erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua edistää hyvää tiimihenkeä sekä hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kannustavan työyhteisön tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi Kainuun johtavassa pankissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Minna Karjalainen, 10.6 klo 12–17 ja 14.6 klo 10–12 p. 050 462 5129 tai minna.a.karjalainen(at)op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi viimeistään 17.06.2019 OP:n Uramahdollisuudet-sivuston kautta (op-careers.fi).