(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Falck Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tule töihin Falckille! 

Haluaisitko työpaikkaan, jossa työkaverit on siitä parhaimmasta päästä ja työtehtävätkin mielenkiintoisia? Kiinnostaako sinua vakuutusala? Olisiko sinusta ratkaisemaan 24/7 toimivan asiakaspalvelukeskuksen arkipäivän ongelmia asiakkaiden eduksi? Och samma på svenska? Sitten meidän tiimissä on paikka juuri sinulle! 

Toimintamme kasvaessa haemme uutta asiakasneuvojaa asiantuntijaksi hoitamaan vakuutusyhtiön hätäpalveluita kaksivuorotyöhön. Työ on puhelinasiakaspalvelua, johon ei sisälly myyntiä.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Malmilla, hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä.

Hakijalta toivomme:
Toivomme, että lähestyt asioita positiivisella asenteella ja osaat käyttää maalaisjärkeä. Toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä näppäryyttä työskennellä nykyaikaisessa asiakaspalvelukeskuksessa, eli contact centerissä, jossa työ tehdään tietokoneella. Eduksi katsomme asiakaspalveluhenkiset opiskelut tai aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä. Mielenkiinto ajoneuvovakuutuksia kohtaan auttaa sinua viihtymään työssä. Haluamme, että pystyt palvelemaan asiakkaitamme sujuvasti suomen lisäksi sekä ruotsiksi että englanniksi. Suurin osa asiakaspalvelusta hoituu siis suomeksi, mutta olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kysyimme myös, mitä tulevat työkaverisi toivovat sinulta. Heistä pärjäät hyvin kun omaat positiivisen asenteen, olet huumorintajuinen ja työskentelet sujuvasti tiimissä. 

Erika ja Miika kertovat Falckista työpaikkana:
"Työ on kiinnostavaa, vaihtelevaa ja työtehtävät monipuolisia. Työnantaja joustaa ja huomioi esimerkiksi vuoro- ja vapaatoiveet todella hyvin. Falckilla työkaverit ovat työn parasta antia ja viihdymme yhdessä myös työaikojen ulkopuolella."

Tarjoamme sinulle:
 - Toistaiseksi voimassaolevan kokoaikatyön. Halutessasi mahdollisuus myös osa-aikatyöhön (noin 30-35h/viikko)
 - Monipuolisen ja haastavan asiakaspalvelu- ja neuvontatyön, jossa tärkeintä on kuunnella asiakkaan tarpeita
 - Huumorintajuisen ja toimeen tarttuvan työyhteisön. Olemme lämminhenkinen tiimi, jossa arvostamme toisiamme ihmisinä ja työkavereina
 - Perehdytyksen työhösi ja esimiehen sekä tiimiläisten tuen työn sujuvaan tekemiseen
 - Mahdollisuuden vaikuttaa niin omiin työvuoroihin kuin urakehitykseenkin
 - Kansainvälisen työympäristön - mahdollisuuden kehittää kielitaitoa ja asiantuntijuutta
 - Kilpailukykyiset työsuhde-edut mm. joustavuuden, työterveyden, työ- ja vapaa-ajan hyvinvoinnin tukemisen, sekä henkilökohtaisen kehittymisen muodoissa.

Aloituspalkka on 1900 EUR + lisät, ja 3 kk kuluttua palkka nostetaan 2000 euroon, jolloin sunnuntai- ja muine lisineen kuukausiansio on keskimäärin noin 2200 - 2400 EUR.

Arvostamme asiakkaitamme ja olemme ylpeitä laadukkaasta asiakaspalvelustamme. Asiakkaistamme 9/10 suosittelee meitä! Käy tutustumassa palveluumme asiakkaidemme näkökulmasta osoitteessa http://webshop.falck.com/fin/tieturva-tiepalvelu.

Hakuaika päättyy 31.05.2019. Jatkoon päässeet kontaktoidaan puhelimitse tiistaihin 4.6. mennessä. 

Lyhyet puhelinhaastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa, joten lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus pikimmiten osoitteeseen rekrytointi@falck.fi. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Voit hakea töitä myös Likendin profiilillasi, jos koet sen sisältävän kaiken tarpeellisen. 

Roolista ja rekrystä voit tiedustella lisää tiiminvetäjä Susannalta: susanna.laine@falck.fi / 040 643 0200. Puhelimitse Susannan tavoittaa parhaiten ma 20.5. klo 13-18 ja ke 22.5. klo 13-18.

Lisätietoa meistä löydät täältä https://www.falck.fi/tietoa-meista/
#falckpeople