(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Lappeenrannan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Vahvistamme asiakaspalveluamme ja haemme Lappeenrannan Energialle asiakasneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasneuvojana huolehdit, että asiakkaamme saavat oikea-aikaista ja asiantuntevaa palvelua liittyen sähkön, kaukolämmön, maakaasun ja veden tuotteisiin.

Odotamme

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja motivoitunut. Sinulla on mahdollisesti jo energia-alan koulutusta ja tuntemusta, mutta tärkeintä on että olet kiinnostunut oppimaan uutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta ja ajoittaista paineensietokykyä. Koulutustaustasi on joko AMK tasoinen teknillinen tai kaupallinen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Sampo Suhonen puh. 040 765 9145

Hakeminen

Hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi pyydämme lähettämään 26.5.2019 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.lappeenrannanenergia.fi/tyopaikat. Kirjautumalla järjestelmään voit jättää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon erillisinä liitteinä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä energisessä yrityksessä, vahvasti kehittyvällä toimialalla sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa asiakastyytyväisyyteemme.