Asiakasneuvoja
Poolia Suomi Oy / HL Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

HL Group Oy

HL Group Oy on Helsingin Pihlajamäessä sijaitseva nykyaikainen tekninen tukkukauppa. Yritys tuo maahan teollisuus- ja autotarvikkeita. Vuonna 1942 perustetussa HL Groupissa työskentelee n. 120 työntekijää.

Esittely

Teknisen tukkukaupan pitkäikäinen ja arvostettu asiakasyrityksemme HL Group Oy etsii kauttamme uudistuvaan asiakaspalveluryhmään automaalaamoalan asiantuntijaa

ASIAKASNEUVOJAKSI

vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseen.

Työtehtävät

Työssäsi toimit osana kokenutta (8 hengen) asiakaspalveluryhmää ja palvelet automaalaamoiden ja teollisten maalaamoiden lisäksi myös muita HL Groupin asiakasryhmiä.

Tehtäviisi kuuluu tilausten käsittely ja tilaustenkäsittelyn ohella tapahtuva lisämyynti, asiakasneuvonta sekä muut asiakaspalvelutehtävät. Lisäksi osallistut asiakaspalautteiden käsittelyyn ja toimit kenttämyynnin tukena.

Edellytykset

Edellytämme maalaamotoiminnan tuntemusta, erinomaista palveluasennetta sekä halua oppia uutta. Voit olla koulutukseltasi maalari tai vastaavasti olet hankkinut maalituntemusta jollain muulla tavalla. Ajantasaiset IT-taidot ovat myös edellytys tehtävässä menestymiseen. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Hallitset sujuvan suomen kielen ohella englannin kielen ja ruotsin kieli on iso etu.

Olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen sekä vastuuntuntoinen ja huolellinen tiimipelaaja, jolla on halua jatkuvasti kehittyä ja kasvaa asiantuntija -tehtävien parissa.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja kasvavan tehtäväkokonaisuuden arvostetussa teknisen tukkukaupan yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät. Tehtävän hoitoa varten saat osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Lisätiedot

Yritykseen ja heidän edustamiin tuotemerkkeihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.hlgroup.fi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265691
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Majava (sanna.majava (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290838
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa