(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Henkilöasiakkaiden Vakuutuspalveluihin Kuopioon yhteen määräaikaiseen ja neljään vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASNEUVOJIA

Tässä tehtävässä vastaat 

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Asiakasneuvojana hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat asiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia.

Mitä odotamme sinulta

Asiakasneuvojaltamme odotamme myynnillistä ja tavoitteellista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon periaatteella. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta meiltä löytyy myös monenlaisia tekijöitä monenlaisilla taustoilla, joten ethän epäröi hakea tehtävään. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Intohimoista asennetta myyntiä ja tavoitteellista tekemistä kohtaan
  • Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
  • Ymmärrystä asiakaspalvelun laadun tärkeydestä
  • Kykyä tehdä päätöksiä vaihtelevissa palvelutilanteissa
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua edistää hyvää tiimihenkeä
  • Hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen sekä etätyömahdollisuudet. Tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, joten et siis jää tehtävässäsi yksin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Heli Hirvinen ti 9.4. klo 17-18 ja to 11.4. klo 17-18 p. 044 237 3947 tai sähköpostilla heli.hirvinen (at) op.fi.

Haethan tehtävään 18.4.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.