(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Kastelli-Talot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Etsimme nyt reipasta ja innokasta uutta asiakasneuvojaa asiakaspalvelutiimiimme päätoimistollemme Ouluun. Tarjoamamme työ on kokopäiväinen ja vuoden määräaikainen. Työsi vaatii asiakaslähtöistä otetta, tarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Työkokemus rakennusalalta katsotaan eduksi.

Sinun roolisi
Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä asiakkaidemme parissa. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Aika ajoin kiireisetkin päivät vaativat rautaisia hermoja ja hyvää paineensietokykyä. Tehtäväsi edellyttävät luonnollisesti myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Mitä me tarjoamme
Kastelli kuuluu perheyhtiö Harjavalta Oy -konserniin yhdessä Puustelli Group Oy:n kanssa. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme jatkuvasti ja säilyä pientalorakentamisen ykkösmerkkinä myös tulevaisuudessa. Meillä saat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamistasi ja vaikuttaa kehitykseesi. Teemme töitä sen eteen, että Kastellilla on hyvä työskennellä, sillä motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme ydin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalveluvastaava Jaana Mikkola: jaana.mikkola@kastelli.fi. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi Jaanalle 25.11.2018 mennessä. Työ alkaa heti, kun löydämme sopivan tekijän, mutta viimeistään tammikuussa 2019.