(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Etelä-Pohjanmaan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Haemme joukkoomme

Asiakasneuvojaa päivittäispalveluihin

Toivotat asiakkaamme tervetulleeksi positiivisella olemuksellasi ja palvelet heitä päivittäisissä pankki- ja vakuutusasioissa konttorin kassa- ja päivittäispalvelussa. Autat löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Opastat asiakkaitamme digitaalisten palveluidemme käytössä. Varaat asiakkaillemme tapaamisaikoja asiantuntijoille ja toimit myynnin tukena koko konttorin henkilöstölle.

Mitä tarjoamme sinulle

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Lisätietoja asiakasneuvojan tehtävästä antaa palvelupäällikkö Elise Hakola puh. 050 558 0023 perjantaina 9.11. klo 13.00-14.00 ja maanantaina 12.11. klo 15.30-16.30.

Lähetä hakemuksesi 18.11.2018 rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa op-careers.fi