(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Haemme joukkomme vahvistukseksi asiakasneuvojia

Etsimme sopivasti kokenutta taitajaa.

Sinulla on sopivasti kokemusta pankkitoiminnasta pystyäksesi ratkaisemaan itsenäisesti asiakkaiden taloudellisen hyvinvoinnin tarpeet ja tuottamaan heille kyvyilläsi lisäarvoa. Olet suorittanut Sijoituspalvelututkinnon (APV1). Tärkein vahvuutesi on myynnillinen asenteesi ja halu menestyä kovalla työllä. Olet sosiaalisesti taitava ja nautit työskentelystä asiakkaiden parissa. Otat vastuuta ja jaat osaamistasi, mutta viihdyt myös rutiinitehtävien parissa etkä pelkää kääriä hihoja, kun sitä tarvitaan.

Haluamme ylittää asiakkaan odotukset. Siinä tarvitsemme sinun apuasi.

Tule kanssamme parantamaan pankkialaa antamalla oma panoksesi ketterässä paikallispankissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän. Mielestämme loistava asiakasneuvoja ansaitsee viihtyisän työympäristön sekä seudun parhaat työkaverit. Olemme kumppanisi, vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa energisen ja kannustavan työilmapiirin sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Tule elämään täysillä mukana asiakkaan elämän eri vaiheissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Ritva Poikonen, puh. 029 041 2057. Tehtävä on vakituinen. Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja cv 12.11.2018 mennessä osoitteeseen ritva.poikonen@saastopankki.fi.