(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Hei sinä asiakaspalvelutyöstä nauttiva! Haluatko tehdä myyntiä, jolla todella on merkitystä?


Tule mukaan ammattitaitoisten asiakasneuvojiemme joukkoon!

Vakuutusala on mielenkiintoinen ja haastava, jopa monimutkainenkin. Meille on kuitenkin tärkeää tehdä asiakkaille vakuutuksista mahdollisimman helppoja. Ala yllättää monesti uudet tekijänsä monipuolisuudellaan ja haasteillaan. Asiakasneuvojan työ tarjoaa mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittyä myös sinulle, jolla on jo vahva tausta asiakaspalvelutyössä.


Asiakasneuvojana tärkein tehtäväsi on pitää huolta, että asiakas on oikein vakuutettu. Vakuutus on tuotteena mielenkiintoinen ja asiakasneuvojana kehityt myös myyjänä.  Asiakasneuvojana Ifissä työlläsi ja myymilläsi vakuutuksilla on todella merkitystä, sillä myynnilläsi turvaat asiakkaan elämää.
 
Mitä odotamme sinulta?
 
Arvostamme asiakasneuvojiemme moninaisia taustoja ja erilaisuutta. Voitkin olla enemmän työkokemusta kartuttanut tai urasi alkuvaiheilla, asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen.


Olethan aidosti kiinnostunut asiakkaista ja haluat tehdä asioinnin helpoksi? Innostut myynnistä ja työskentelet tavoitteellisesti. Koska olemme digitaalinen edelläkävijä alallamme ja vauhdilla kehittyvä yritys, meille on tärkeää halukkuutesi heittäytyä uusin asioihin, avoin suhtautumisesi muutoksiin ja halu kehittää omaa osaamistasi.
Asiakasneuvojan pääasiallinen työväline on puhelin ja luonnollisesti tehtävässä keskeisintä on kiinnostuksesi olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Tulet auttamaan asiakkaita, jotka ovat meihin yhteydessä tai soittamaan asiakkaillemme varmistaaksesi, että asiakkaan vakuutusturva on ajan tasalla. Lisäksi odotamme halukkuutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Plussaa on, jos olet ruotsin- tai englanninkielentaitoinen.

Miksi asiakasneuvojaksi Ifiin?


Meillä Ifillä henkilöstömme arvostaa eniten jo meillä entuudestaan työskenteleviä työkavereitaan ja ilmapiiriä. Meillä on tapana moikata toisiamme käytävillä, vaikka meitä onkin jo niin monta, ettemme kaikki välttämättä tunne toisiamme. Suomessa ifläisiä on jo noin 2000 ja Pohjoismaisesti yhteensä noin 7000. Hakemamme asiakasneuvojat tulevat työskentelemään Espoossa tai Turussa.
Heti ilmapiirin jälkeen toisena henkilöstömme arvostaakin monipuolisia kehittymismahdollisuuksia, joita Ifissä on tarjolla vaikka millä mitalla. Koska olemme Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö ja parhaita riskienhallinnassa, olemme myös vakaa työnantaja. Etsimämme asiakasneuvojat työllistyvät vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.


Luet yhä ja olet kiinnostunut? Mahtavaa! Miten pääset mukaan?

Hae tehtävään jo tänään tai viimeistään 19.9. mennessä Espooseen osoitteessa https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Espoo/Asiakasneuvojia_JobReqID1610  ja Turkuun osoitteessa https://if.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/Careers/job/Turku/Asiakasneuvojia_JobReqID1607 .

Liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuksesi. Huomaathan, että ansioluettelo jätetään järjestelmässä ensimmäisellä sivulla ja hakemuskirje myöhemmin sivulla ’My Experience’ ansioluettelon alapuolella olevaa Upload -painiketta käyttäen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Tutustu meihin ja tulevaan työhösi Youtubessa ja Instagramissa


Voit kysyä lisätietoja Espoon osalta Merja Vesteriltä puh. 050 339 4187 23.08. klo 16-17, 10.09. klo 15-17 ja 12.09. klo 9-11 (lomalla viikot 35-36, jolloin ei tavoitettavissa). Lisätietoja Turun osalta antaa Jukka Mäkinen puh. 0504242259 24.8. alkaen klo 10-15 tiistaista perjantaihin.
 
Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että henkilö läpäisee Trafin suorittaman luotettavuustarkistuksen, josta säädetään lain ajoneuvojen rekisteröintitoiminnasta (175/2015) 3.3 §:ssä.