(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Delivery Hero Finland Oy / Pizza-online.fi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Pizza-online.fi on ruoan online-tilauspalvelu, jonka avulla jokainen voi tavoittaa suosikkiravintolansa kotisohvaltaan. Palvelun takana on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä Delivery Hero Finland Oy. Olemme osa alallaan kansainvälisesti suosituinta konsernia, saksalaista Delivery Hero AG:tä, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Etsimme kokoaikaista Asiakasneuvojaa nuorekkaaseen ja tehokkaaseen asiakaspalvelu-tiimiimme. Asiakasneuvojana työtehtäviisi kuuluvat monikanavainen asiakaspalvelu (puhelin, sähköposti, chat ja some) kuluttajille ja ravintola-asiakkaille. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu muita satunnaisia back-office tehtäviä, kuten asiakkaiden tekemien ravintola-arvostelujen julkaisut tarvittaessa.

Haluamme sinut tiimiimme, jos

- Olet ahkera ja innokas!
- Sinulla on positiivinen asiakaspaveluasenne
- Haluat työskennellä huumorintajuisessa tiimissä
- Sinulla on hyvät tietotekniset taidot
- Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä hyvää englantia

Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville, myös viikonlopuille ja arkipyhiin, pääsääntöisesti klo 10-18. Toimistomme, jossa sinulle on tarjolla tuoreita hedelmiä, välipaloja ja virvokkeita, sijaitsee vielä toistaiseksi Vantaalla Plaza Business Parkissa, mutta suunnittelemme muuttoa lähemmäs Helsingin keskustaa. Päästyäsi kunnolla sisälle työhön, sinulla on mahdollisuus tehdä töitä silloin tällöin myös etänä.

Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja rennossa ilmapiirissä. Ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi! Meillä totut nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelyyn. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin tai pleikkaripelin merkeissä. Tuemme jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä: tämän tuloksista meillä on esimerkkinä huikeita uratarinoita. Onko sinun tarinasi seuraava?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä löytyvän “Apply for this job”-nappulan kautta viimeistään 19.08.2018.  Työt alkavat mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa HR Business Partner Laura Mäkinen. Lauran tavoitat numerosta 050-4415709 tai sähköpostilla laura.makinen@deliveryhero.com