(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Pohjois-Savon OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen

Asiakasneuvojaa

Tehtävien vaativuusluokka on 4.1/4.2 riippuen hakijasta. Asiakasneuvojan tehtävän ensisijainen työskentelypaikka on Kuopion konttori, mutta tehtäviin voi mahdollisesti kuulua myös työskentely muilla konttoreilla. 

Asiakasneuvojan pääasiallisena tehtävänä on monipuolinen asiakaspalvelu sekä tuloksellinen myynti. Asiakasneuvoja kohtaa asiakkaita ajanvarauksella, kassapalveluissa sekä infossa. Kohtaamisissa asiakasneuvoja tunnistaa palveluiden myyntipotentiaalin sekä opastaa ja tukee asiakkaita oikean ja tehokkaimman palvelukanavan käyttöön.

Olet juuri hakemamme henkilö, mikäli sinulla on

  • myynnillinen asenne ja haluat kartoittaa asiakkaan tarpeita ja tarjota hänelle sopivia ratkaisuja.
  • erinomainen palveluasenne ja kohtaat asiakkaasi ”kyllä järjestyy” -mentaliteetilla.
  • aikaisempaa kokemusta päivittäisistä raha-asioista
  • oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • motivaatio henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä pankissamme. Lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Satu Martikainen 6.7.2018 saakka puh. 050 571 9549 ja myyntijohtaja Pasi Tuomainen 9.7. – 3.8.2018 välisenä aikana tiistaisin klo 13-16 puh. 040 574 9785.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 5.8.2018 OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta www.op-ura.fi.