(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Rymättylän OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme nyt sinua, ihmisläheinen ja myynnillinen

Asiakasneuvoja

osaksi viiden hengen tiivistä, innostunutta tiimiämme vuoden loppuun saakka!

Me elämme OPssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme.

Oikean osaajan tunnusmerkit 

Asiakasrajapinnassa työskentelevällä asiakasneuvojalla on tärkeä rooli koko organisaatiomme menestymisen kannalta. Osaat tunnistaa tärkeät asiakaskuntaamme puhuttavat sekä koskettavat asiat ja viet viestiä eteenpäin. Tässä myynnillisessä ja tavoitteellisessa tehtävässä menestyminen vaatii aloitteellisuutta, rohkeutta tarttua haasteisiin, aiempaa asiakaspalvelukokemusta sekä kykyä tehdä päätöksiä.

Olisimme siis erityisen iloisia, jos sinulta löytyisi:

  • myynnillistä ja proaktiivista otetta,
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua olla paras ylivertaisen palvelukokemuksen tuottajana,
  • kykyä toimia tehokkaasti tapahtumarikkaassa ympäristössä
  • digiajan teknisiä taitoja sekä
  • paineen- ja stressinsietokykyä.

Voimakkaasti muuttuvalla toimialallamme pidämme merkityksellisenä positiivista asennetta sekä kykyä työskennellä muuttuvassa ympäristössä.

Tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle tai opinnoissaan edenneelle opiskelijalle.

Mitä me tarjoamme?

Voimme muokata tämän tehtävän työaikoja sinun elämäntilanteeseesi sopiviksi – voit työskennellä joko kokopäiväisesti tai myös osa-aikaisesti.

Lisäksi pääset meillä oppimaan rahoitusalan tehtäviä monipuolisesti! Kassapalvelun ohella sinulla on mahdollisuus perehtyä rahoitustoiminnan työhön.

Pankkimme on taloudellisesti hyvinvoiva, ja kasvuvauhtimme sekä asiakastyytyväisyytemme ovat erinomaiset. Saat kunnollisen perehdytyksen tehtäviisi sekä tavoitteellisen ja motivoituneen tiimimme tuen. Tsemppaamme toisiamme yhä parempiin suorituksiin kunnianhimoisesti hyvässä yhteistyön hengessä.

Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun saakka; jatko saattaa olla myös mahdollinen.

Lisätietoja

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, lisätietoja tehtävästä saat Leena Nikulalta, puh.  050 526 4593.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.6.2018, mutta älä suotta odottele siihen asti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Toivottavasti kuulemme sinusta!