(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

Olemme rekrytoineet useita huipputyyppejä, ja ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme onkin kasvanut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen meillä on ilo pestata lisää kehittymishaluisia asiakasneuvonnan ammattilaisia.

Haemme nyt Ropo Capitalille Porvooseen

ASIAKASNEUVOJIA

Pääasialliset tehtävät

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Olet tehtävässäsi jatkuvasti valppaana, sillä jokainen vastaantuleva asiakaskontakti on erilainen. Sinulla on rautaiset hermot, joiden avulla ratkot myös haastavimmat tilanteet ja kiperimmät ongelmat. Nopea reagointikyky sekä erinomainen tilannetaju ovatkin ehdottomasti plussaa tehtävässä toimiessa.

Teet työtäsi päätteen äärellä ja jokainen kohtaamasi tehtävä on ainutlaatuinen etkä koskaan tiedä, mitä seuraava pitää sisällään. Juuri se tekee työstäsi mielenkiintoista ja mahdollistaa sen, että jokaisena päivänä opit jotain uutta, huolimatta siitä, kuinka kauan olet tehtävässä toiminut – vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana.

Edellytämme sinulta

On aikamoinen rikkaus, että meillä on kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä töissä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. On siis vain eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee. Palvelun laatu on meille tärkeä asia, joten toivomme, että sinulta taittuisivat suomen lisäksi myös ruotsi ja englanti.

Viihdyt tehtävässäsi, koska sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, tykkäät ripeästä työtahdista, olet innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten omalla työnjäljelläsi ja asenteellasi luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työvuorosi sijoittuvat palveluaikojemme mukaan arkisin klo 8-20 välille ja lauantaisin klo 9-15. Työpaikkasi sijaitsee upouusissa toimitiloissamme Porvoossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Tänne hurautat kätevästi myös omalla autolla, jonka parkkeeraat maksutta. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten sopimusruokailu, laaja työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit

Olisitko yksi meistä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 18.2. mennessä. Haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua, joten olethan nopea.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä keskiviikkoisin klo 10-12 Yhteyskeskuspäällikkö Emmi Saalamolta, puh. 040 7417 663.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!