(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja virtuaalipuistoon
Virva VR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Kivaa tekemistä Tähtikohde 2017 -tittelin saanut PIKSELI ARCADE avaa uuden virtuaalipuiston Helsinkiin, Kauppakeskus Rediin, syyskuussa 2018. Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä virtuaalipuisto tarjoaa myyntihenkiselle ja reippaalla asiakasneuvojalle unelmien työn virtual reality -maailman parissa!

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipeluri, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, mukavan tiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja työtunteja mahtuu viikkoon vaihtelevasti 10-25. Työhön perehdytetään elo-syyskuussa Vantaan Viihdekeskus Flamingon tai Espoon Kauppakeskus Iso Omenan Pikselissä ja työ uudessa upeassa Helsingin Pikseli Arcade -virkistyspuistossa alkaa syyskuun puolen välin jälkeen.

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää.