Asiakasneuvoja, Vakka-Suomen Puhelin Oy, Salo
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2021
Asiakasneuvojaksi Vakka-Suomen Puhelin Oy:lle Saloon?

Vakka-Suomen Puhelin, tuttavallisemmin VSP, on yksi Suomen johtavista ulkoistetun asiakaspalvelun tuottajista. Meitä VSP:läisiä on koko yhtiössä jo 400. Erikoisosaamistamme on tuottaa ylivoimaista asiakaspalvelua yli 100:lle Suomen tunnetuimmille ja omien alojensa johtaville brändeille kuten esimerkiksi VR:lle, Viking Linelle ja Otavamedialle.

Jos olet kiinnostunut asiakaspalvelusta, olet ystävällinen, myynti- ja ratkaisuhenkinen, ripeä mutta huolellinen, painetta kestävä henkilö, tämä työ on kuin luotu sinulle!

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita tilanteesta riippuen puhelimessa, chatissä tai sähköpostissa. Meillä asiakaspalvelu tai myynti ei tarkoita perinteistä puhelinmyyntiä tai kylmäsoittoja: asiakas ottaa aina yhteyttä meihin ja yhteydenoton aiheena voi olla esimerkiksi sopimus- tai laskutusasia, ajanvaraus tai jonkinlainen tekninen kysymys. Asiakaspalvelun ohella teemme lisämyyntiä, mutta tuputtaminen on meille vierasta.

Toimipisteessä tapahtuvan koulutuksen jälkeen työtä on mahdollista tehdä myös etänä. Työvuorot sijoittuvat kello 7-24 välille ja töitä tehdään viikon jokaisena päivänä.

Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja valitut henkilöt tulevat työllistymään Staffpointille 8 kuukauden määräaikaisen työsopimuksen ajaksi, jonka jälkeen työllistyminen asiakkaalle on mahdollista.

Edellytämme sinulta

- Luontaista myyntihenkisyyttä.
- Aitoa halua palvella asiakkaita erinomaisesti.
- Kykyä ratkaista asiakkaan ongelma mahdollisimman nopeasti ja oma-aloitteisesti soveltamalla.
- Valmiutta vuorotyöhön.
- Oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta.
- Erinomaista suomen kielen taitoa sekä vähintään perustason IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle

- Vakituisen kokopäivätyön.
- Huikean yrityskulttuurin.
- Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialaa koskevan työehtosopimuksen mukaisen palkan sekä mahdollisuuden saada henkilökohtaiseen suoritukseen pohjautuvaa bonusta.
- Kattavan koulutuksen tehtävääsi.
- Etätyö mahdollisuuden.

Arvostamme

- Englannin, ruotsin tai venäjän kielen taidot.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Tiesitkö, että meille hakeminen on helppoa? Kirjaudu linkin kautta rekryjärjestelmäämme, täytä yhteystietosi, liitä CV:si ja ytimekäs hakukirjeesi, ja lähetä hakemuksesi.

Yhteystiedot

Tiina Virtanen
Rekrytointikonsultti
0403549550
tiina.virtanen@staffpoint.fi
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot