(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Vaasa, 3 paikkaa
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Viran/tehtävän kuvaus

Oletko energinen ja tehokas asiakaspalvelun ammattilainen? Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja neuvomisesta? Oletko halukas oppimaan verotuksesta?

Asiointiyksikön asiakasneuvojana pääset työskentelemään Verohallinnon asiakaspalvelun etujoukkoihin! Tehtävänäsi on neuvoa ja ohjata asiakkaitamme palvelukonseptimme mukaisesti. Tässä tehtävässä keskitytään yhteisöasiakkaiden verotuskysymyksiin, ja neuvonta tapahtuu pääsääntöisesti puhelimessa.

Työskennellessäsi Verohallinnon asiakaspalvelussa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena ja oppimaan verotuksesta. Energisen työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinulle henkilöstöetuja liikunnan, kulttuurin, työmatkan ja lounaan saralla.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Sinulta odotamme aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä asiakaspalvelutehtävissä sekä aiempaa kokemusta joko puhelin-, chat- tai kasvokkain tapahtuvasta neuvontatyöstä. Reipas asiakaspalveluasenteesi välittyy haastavammissakin asiakaskohtaamisissa. Hyvän paineensietokykysi ja joustavuutesi avulla ruuhkapiikit hoituvat sujuvalla yhteistyöllä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävien omaksumisessa ja asiakaspalvelumme jatkuvassa kehityksessä sinua auttaa hyvät tiedonhaku- ja oppimistaidot.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta!

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 5 mukaisesti (2 148,53 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Edut

Liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit ja työantajan tukema lounas.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakuprosessiin kuuluu videohaastattelu ja online-soveltuvuustesti.

Haastattelut järjestetään Vaasan verotalossa perjantaina 6.9. ja maanantaina 9.9.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Mäkelä keskiviikkona 14.8. klo 10.00-11.00.

Huomioithan, että hakemukset ovat julkisia asiakirjoja.