(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJA, Vääksy
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.
Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Vääksyssä. Konsernilla on tehtaita viidellä paikkakunnalla. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa. JELD-WEN konserni työllistää yli 400 henkilöä Suomessa.
Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi
 
Haemme nyt JELD-WEN Suomi Oy:lle Vääksyyn
 
ASIAKASNEUVOJAA
 
vakituiseen työsuhteeseen.
 
Tehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely tuotantojärjestelmään, vaihteen hoitaminen ja muut yleiset toimistotehtävät. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa, joten asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot korostuvat tehtävässä. Meille on tärkeää, että sinulla on reipas asenne; olet kiireenkin keskellä ystävällinen ja aikaansaava. Kiinnostus teknisiin yksityiskohtiin on tehtävän hoidossa myös eduksi.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta 
- hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta asennetta
- oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta
- halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
- sujuvia tietoteknisiä taitoja
- englannin kielen taitoa
 
Tarjoamme
 
- kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen kehittyä myös vaativampiin tehtäviin tulevaisuudessa
- haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä
- vakituisen työsuhteen
 
Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme: https://www.jeld-wen.fi/jeld-wenista/arvot/
 
Hakuprosessi etenee nopeasti, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. 
 
Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.