Asiakasneuvoja Uudet liiketoiminnot-tiimiin Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.


Haemme nyt Kuopioon, Uudet liiketoiminnot -tiimiin


Asiakasneuvojaa


Työtehtäviä tehdään kauppiaspalveluiden asiakaspalvelussa, jossa vastaat Uusien liiketoimintojen monipuolisten palvelupyyntöjen hoitamisesta puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa. Ratkaiset erilaisia teknisiä, laskutuksellisia ja yleisiä tukipyyntöjä. Vastaat omalta osaltasi asiakkaille tarjoamistasi ratkaisuista, sekä heidän tyytyväisyydestään. Tehtävään sisältyy myös muuta back office -työtä.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli koet asiakaskokemuksen ylivertaisuuden intohimoksesi. Sinulla on kyky omaksua nopeasti uusia asioita, olet ahkera ja hallitset hyvin kokonaisuuksia. Haluat aidosti auttaa ihmisiä ja helpottaa heidän arkeaan. Lisäksi olet tiimipelaaja ja kaikin puolin hyvä tyyppi.


Tarjoamme sinulle uusia ja mielenkiintoisia palvelukokonaisuuksia, jotka takaavat työtehtävien monipuolisuuden. Saat rinnallesi positiivisen ja nuorekkaan tiimin, jossa on mukavaa ja inspiroivaa työskennellä. Pääset myös aktiivisesti kehittämään tiimimme toimintamalleja tukemiamme palveluita.


Opset tarjoaa myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.1.2021 saakka ja työt alkavat 1.10. Työ on osa-aikaista ja olet valmis työskentelemään vähintään 10h/vko + lisätyö, jolloin viikoittainen työaika voi vaihdella 10h ja 30h välillä.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/asiakasneuvoja-uudet-liiketoiminnot-tiimiin-kuopioon/


Hakuaika päättyy 30.9. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Kysyttävää? Lisätietoja saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot