(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Asiakasneuvoja asiakaspalveluumme Tuusulaan

Haemme asiakaspalveluumme energistä ja positiivista tiimipelaajaa varastoasiakkaiden asiakaspalvelutehtäviin.

Tehtävän työnkuvaan kuuluu asiakkaiden palautteiden käsittely, tilausten vastaanotto- ja tallennustehtävät sekä kontaktien perusteella tehtävä tikettien ohjaus organisaation sisällä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta logistiikan toimitusketjun prosessituntemusta ja aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävissä toimimisesta. Tunnollisuus, työhön sitoutuminen, tarkkuus ja huolellisuus, korkea työmoraali, itsenäinen työskentelyote sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat omimpia ominaisuuksiasi. Sinulla on jatkuvan kehittämisen asenne ja rohkeutta nostaa kehityskohteita esille. Olet nopea oppimaan uusia asioita ja mukautumaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa, olet kuitenkin myös tottunut tekemään rutiininomaisia tehtäviä. Suomen kielen taitosi on hyvä ja sinulta luonnistuu yhteydenpito päämiehiin sujuvasti myös englanniksi ja ruotsiksi.

Sinulla on aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, tuotannossa käytettävien työvälineiden sovelluksista sekä MS Office ohjelmista.

 

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakaspalvelun tiiminvetäjä Pirjo Mäenvirta 050 535 1836 (pirjo.maenvirta@transval.fi ) ja Katja Vuorenheimo 040 7525946 (katja.vuorenheimo@transval.fi )


Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Tuusula