(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja tekniseen tukeen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Nets konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa.
Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa kahta asiakasneuvojaa tekniseen tukeen Helsingin Vallilaan. Työsuhde on kesäkuun loppuun 2021 kestävä kokoaikainen määräaikaisuus yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi on asiakkaidemme erinomainen ja asiantunteva palveleminen puhelimitse sekä sähköpostilla tuotteisiimme liittyen Contact Center -ympäristössä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme tiedusteluihin teknisiin ongelmiin liittyen. 

Teknisen tuen asiakasneuvojanamme autat kauppiasasiakkaitamme muun muassa maksupäätteiden yhteysongelmissa (langattomat ja kiinteät internet-yhteydet), maksupääteraportoinnissa ja erilaisissa vikaselvitystilanteissa. Olet myös apuna kysymyksissä liittyen maksupäätteiden käyttöön.

Haluamme kehittää sinua jatkuvasti työssäsi. Osaava ja toisiaan auttava tiimin tuki onkin apunasi matkallasi kohti yhä vaativampia asiakaspalvelutehtäviä yhdessä Pohjoismaiden suurimmasta finanssialan yrityksessä.

Toivomme sinulta

erinomaista asiakaspalvelutaitoa tai -potentiaalia. Tärkeintä on palvelu- ja ratkaisuhakuinen sekä kehitysmyönteinen asenteesi asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Vahvan suomen kielen taidon lisäksi hyvä ruotsin ja englannin kielen taito sekä ajantasainen järjestelmäosaaminen katsotaan eduksesi. Erityisesti hyvä ongelmanratkaisukyky, oma-aloitteisuus sekä vahvat vuorovaikutustaidot ovat avaimia menestykseen tässä tehtävässä. Ymmärryksesi ja kiinnostuksesi teknisiä asioita kohtaan on edellytys tehtävän hallintaa varten. Katsomme tehtävään soveltuvan tietoteknisen tai kaupallisen koulutuksen eduksesi.

Tarjoamme sinulle 

Loistavan mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana asiantuntevaa ja menestyksekästä tiimiä yhteen henkeen puhaltavassa työilmapiirissä. Työ on itsenäistä, mutta osaavan ja auttavaisen tiimin tuki on aina lähelläsi. Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva yhteishenki. Tiimissä arvojamme ovat reiluus ja tasapuolisuus. Autamme toisiamme ja tartumme toimeen rohkeasti ja jämäkästi. Panostamme erityisesti huolelliseen perehdytykseen ja jatkuvaan kehittymiseen työtehtävän sisällä. Tästä tehtävästä saa kattavan ymmärryksen Netsin toiminnasta, ja näemmekin sen vahvana etuna yrityksessä etenemiselle. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 24.11.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tarkastamme luottotiedot valittavilta henkilöiltä.