(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja (Tampere)
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Elenia Palvelut Oy
Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö- ja sähkönmyyntiliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Vastuullamme on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella Sarankulmassa. Elenia on päihteetön työpaikka. Sukella tarinaamme www.elenia.fi.
Toimenkuva
Elenia Palvelut Oy toivottaa tiimiinsä tervetulleeksi

ASIAKASNEUVOJAN

asiakaspalvelun palvelutiimiin Tampereelle!

Etsimme (tulevaa) asiakaspalvelun moniosaajaa, joka innostuu vaihtelevista työtehtävistä nopeatempoisessa työympäristössä. Sinun ei tarvitse olla energia-alan konkari entuudestaan, vaan asenteesi ratkaisee: mitä et vielä osaa, opetamme sinulle! Asiakasneuvojana pääset palvelemaan yksityis- ja yritysasiakkaita energia-alan kysymyksissä niin puhelimitse, sähköpostitse kuin sosiaalisessa mediassakin. Tarjoamme sinulle erinomaisen työporukan, alan viimeisimmät työkalut, vasta uusitut toimitilat työskentelyyn sekä tietotaitoa monipuolisista energia-alan työtehtävistä.
Odotamme sinulta
- omaksut uusia asiakokonaisuuksia nopeasti ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin
- asenteesi on positiivinen ja ratkaisukeskeinen
- tulet hyvin toimeen IT-järjestelmien kanssa, mutta palvelet myös asiakkaita mielelläsi
- sinulla on jonkin verran aiempaa työkokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä.
Muut tiedot
Kyseessä on kokoaikatyö, jossa työajat painottuvat arkipäiviin klo 8-17 välille, mutta edellytämme valmiutta myös satunnaisiin ilta- ja lauantaivuoroihin. Iltavuoro on klo 12-20 ja lauantaivuoro klo 8-16. Kyseessä on määräaikainen työ, joka kestää 31.12.2019 asti. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen kuukausipalkka.


Näin haet
Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 27.10.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Jos haluat keskustella tehtävästä, saat lisätietoja VMP:n Ulla Kaupilta, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@vmp.fi tai Jasmiina Karviselta, puh. 0504757376 tai jasmiina.karvinen@vmp.fi.
Kesto
31.12.2019
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, jasmiina.karvinen@vmp.fi, 0504757376
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.10.2019 mennessä.