Asiakasneuvoja - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019


Eniro Finland Oy / Asiakasneuvoja

Meitä Enirolaisia on Tampereella n. 60, uusien asiakkuuksien auetessa etsimme nyt joukkoomme lisää innokkaita kollegoja. Olemme kirjava joukko eri taustaisia ihmisiä, joita yhdistää halu toimia asiakaspalvelussa ja puhelintyössä. 

Olemme mukana useamman yrityksen arjessa kuin uskotkaan, autamme ihmisiä mm. välittämällä taksikyytejä, yrityspuheluita ja päivystysluonteisia puheluita. Pieni osa vastaanottamistamme puheluista tulee myös ruotsin kielellä, mutta älä pelästy. Perussanastolla ja ripauksella uskallusta nämäkin soittajat tulevat palvelluksi täällä keskellä Hämettä!

Panostamme kaikkien työntekijöidemme osaamiseen ja hyvään työn aloitukseen, siksi sinullekin nimetään henkilökohtainen perehdyttäjä. Hän ymmärtää työsi luonteen ja sen haasteet, tekeehän hän itsekin samaa työtä. Valmentajasi on intensiivisesti tukenasi ensimmäiset neljä kuukautta ja tämänkin jälkeen kuukausittain ja aina tarpeen mukaan. Toimimme juuri meidän tarpeisiimme räätälöidyissä uusissa toimitiloissa Tampereen keskustassa, jossa kaikki on upouutta. Työergonomiamme on kunnossa ja kaikilla on mm. sähköpöydät. 

Toimistossamme työskennellään viikon kaikkina päivinä, pääasiassa päiväaikaan, mutta myös läpi vuorokauden. Jokunen yövuoro voi siis osua sinunkin työkalenteriisi koulutusjaksojesi jälkeen. Muuten voit toivoa eri työvuoroja, viikkotyöaikasi on 20 tunnista ylöspäin, aina täyteen työaikaan saakka.

Olet yksi meistä, vaikka työnantajanasi toimii Eilakaisla, eli kyseessä on vuokratyö. Saat nimetyn yhteyshenkilön Eilakaislalta, joka tuntee sinut työnhakuvaiheen haastatteluista alkaen ja toimii tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Hae asiakaspalvelijaksi 28.4.2019 mennessä täyttämällä tietosi osoitteessa www.eilakaisla.fi , lisätietoa tehtävästä antaa ma-pe klo 8-16 Tero Ojaniemi (040 5548005, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi). Työ alkaa toukokuun alussa. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1261836
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa