(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJA, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.
 
Etsimme nyt OP Vakuutus Oy:lle Henkilöasiakkaiden Vakuutuspalveluihin Tampereelle
 
kahta ASIAKASNEUVOJAA
 
Asiakasneuvojana tärkein tehtäväsi on aktiivinen ja monipuolinen henkilöasiakkaiden vahinkovakuutusten myynti. Hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille.
 
Mitä odotamme sinulta
 
Asiakasneuvojaltamme odotamme myynnillistä ja tavoitteellista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon -periaatteella. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta meiltä löytyy myös monenlaisia tekijöitä monenlaisilla taustoilla, joten ethän epäröi hakea tehtävään! Tässä tehtävässä asenne ratkaisee.
 
Korostamme valintakriteereissä:
 
- Rohkeutta ja myyntihenkisyyttä
- Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
- Ymmärrystä asiakaspalvelun laadun tärkeydestä
- Kykyä tehdä päätöksiä vaihtelevissa palvelutilanteissa
- Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua edistää hyvää tiimihenkeä
- Hyvää paineenhallintakykyä ja oma-aloitteisuutta
 
Palvelemme asiakkaitamme myös englannin ja ruotsin kielellä, joten kielitaito on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä.
 
Tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme kokopäiväisen, mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Saat kattavan perehdytyksen sekä esimiehesi ja kollegoidesi tuen työllesi. Tehtävässä menestyminen tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet OP Ryhmän sisäiseen urakehitykseen jatkossa. Työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa aluksi vuoden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen. 
 
Työ alkaa kattavalla 6 viikon palkallisella perehdytysjaksolla 4.3. Koulutuspäivät kestävät klo 8 – 16, joten olethan valmis sitoutumaan tähän koko perehdytysjakson ajan. Kaikkien edelleen esiteltävien hakijoiden luottotiedot tullaan tarkistamaan prosessin edetessä. Aiempi maksuhäiriömerkintä on este tehtävään valitsemiselle.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävään rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi heti. Lisätietoa tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438 ja Sourcing Consultant Hannu Pelli p. 040 193 0347.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.