(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Tampere
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon Contact Centeriin Tampereelle

ASIAKASNEUVOJIA (vakituisia sekä määräaikaisia 31.12.2019 asti)

Asiakasneuvojana tärkein tehtäväsi on aktiivinen ja monipuolinen henkilöasiakkaiden pankkipalveluiden myynti, tärkeimpänä omistaja-asiakkaiden hankinta. Asiakasneuvojana hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille.

Mitä odotamme sinulta

Asiakasneuvojaltamme odotamme myynnillistä ja tavoitteellista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon periaatteella. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta meiltä löytyy myös monenlaisia tekijöitä monenlaisilla taustoilla, joten ethän epäröi hakea tehtävään! Tässä tehtävässä asenne ratkaisee.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Intohimoista asennetta myyntiä ja tavoitteellista tekemistä kohtaan
  • Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
  • Ymmärrystä asiakaspalvelun laadun tärkeydestä
  • Kykyä tehdä päätöksiä vaihtelevissa palvelutilanteissa
  • Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua edistää hyvää tiimihenkeä
  • Hyvää paineenhallintakykyä ja oma-aloitteisuutta

Englannin ja ruotsin kielen taito ovat tehtävässä eduksi. Eduksi katsomme myös APV1 -tutkinnon.

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme asiakasneuvojiksemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi valmentaja ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, myyntiä tukevan palkitsemismallin sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antavat Jemina Heikkilä (puh. 010 252 4275) keskiviikkona 13.2. klo 9-11, tiistaina 19.2. klo 9-11 ja torstaina 21.2. klo 9-11 sekä Kirsi Rajahalme (puh. 0400 208 193) keskiviikkona 13.2. klo 14-16, tiistaina 19.2. klo 14-16 ja torstaina 21.2. klo 14-16.

Hae tehtävää viimeistään 24.2.2019 mennessä. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.