(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja (Ruotsi)
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Motivoidutko työssäsi tyytyväisistä asiakkaista ja onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Pratar du gärna Svenska med kunder? Härligt! Meillä olisi tarjota sinulle huippu työyhteisössä merkityksellistä työtä!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ruotsinkielen taitoista ASIAKASNEUVOJAA Porvooseen.

Tehtävässä palvelet pääsääntöisesti henkilöasiakkaita laskutus- ja perintäasioissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työt tehdään klo: 8 - 20 välisenä aikana, ma - pe. 7.5 h/ työvuoroissa.

Työntekijässä arvostamme moniosaajaa, joka haluaa kehittyä ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä oppia joka päivä uutta. Tässä työssä pääset asiakaspalvelun aitiopaikalle ratkomaan eri asiakkaiden laskutuksiin liittyviä tilanteita. Nautit asiakaspalvelusta - hymysi ja positiivinen asenteesi näkyy ja kuuluu kaikessa viestinnässä.

Mitä odotamme sinulta

Asiakaspalvelutilanteet ovat hektisiä ja tästä johtuen odotamme ongelmanratkaisukykyä ja rohkeutta tarttua tilanteisiin asiantuntevalla otteella. Menestyäksesi asiakasneuvojan työssä sinun täytyy hallita sekä suomen että ruotsin kieli. Tehtäviin koulutetaan, joten asenne pitkälti ratkaisee. Kommunikoit selkeästi ja haluat tuottaa erinomaisia asiakaspalvelukokemuksia. Olet joustava tiimipelaaja, joka pystyy sitoutumaan tehtäviin pidempikestoisesti.

Mitä tarjoamme

- ura ja kehittymismahdollisuuksia
- nuorekkaan ja innostuneen työympäristön varustettuna mahtavilla työkavereilla
- kattavan perehdytyksen työhön
- työterveyshuollon
- vakituisen työtehtävän kasvuyrityksessä

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhuset kanssa ja lisätiedusteluissa Sinua palvelee konsultti Miia Tarvainen p. 050 3623984 /miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä