(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJA RAHOITUSALALLE, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme kahta asiakasneuvojaa määräaikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kesto on 31.8.2019 ja työaika on 37,5 h/viikko. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat pankki- ja henkilöasiakkaiden palvelu laskutukseen ja luottokortteihin liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakaspalvelu on kolmivuorotyötä, jota tehdään arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen ja ruotsin, sekä hyvää englannin kielen osaamista
- aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, erityisesti puhelinasiakaspalvelusta. Rahoitus- tai pankkialan kokemuksen katsomme eduksesi.
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- paineensieto- ja päätöksentekokykyä
- kykyä itsenäiseen toimintaan

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä rahoitusalan yrityksessä, rahoitusalan työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen palkkauksen (vaativuusluokka 4.2 + vuorolisät) sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi