(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, rahoitus
Osuuspankki Raasepori

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

OP Raasepori toimii Hangon, Tammisaaren, Karjaan, Inkoon ja Kemiönsaaren alueella. Neljän konttorin pankissamme ja sen tytäryhtiöissä työskentelee noin 70 henkeä tarjoten monipuoliset finanssipalvelut noin 21.000 asiakkaallemme.

Haemme n. 20 hengen vahvuiseen henkilöasiakastiimiin

Asiakasneuvoja, rahoitus

Tehtäväsi on löytää parhaat kokonaisratkaisut asiakkaidemme rahoitus- ja muihin pankkipalvelutarpeisiin. Neuvottelet asiakkaiden kanssa sujuvasti eri palvelukanavissamme.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina toimintamme ytimessä. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ammattimainen ote myyntiin. Analyyttisuus ja pitkäjänteinen työskentelytapa ovat vahvuuksiasi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsensä täysillä peliin laittamista ja positiivinen asenne. Olet aina valmis oppimaan uusia asioita.

Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee Tammisaaressa ja Karjaalla.

Tarjoamme Sinulle OP ryhmän erinomaiset edut, näköalapaikan ja loistavat työkaverit Suomen johtavassa finanssiryhmässä. Olemme eteenpäin katsova ja uudistava pankki, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset viemään toimintaamme eteenpäin ja kasvamaan urallasi alan parhaimpien osaajien joukossa.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi OP Careers -sivuston kautta viimeistään 18.10.2019 mennessä. Toimi nopeasti, koska aloitamme haastattelut ennen määräpäivää.

Lisätietoja tehtävästä: henkilöasiakaspalveluiden johtaja Hans Wikberg, hans.wikberg(at)op.fi, 010 257 3321 tai HR-johtaja Martina Holmström, martina.holmstrom(at)op.fi, 010 257 3350.