(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Pohjola Vakuutus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa.

Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Asiakaspalvelut –tiimiin Vaasaan ruotsinkielentaitoisia

 

ASIAKASNEUVOJIA

 

Asiakasneuvojana opastat ja autat asiakkaitamme vakuutusasioihin liittyvissä kysymyksissä ja yhteydenotoissa. Palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti (puhelin, chat ja verkkoviestit) sekä opastamme ja rohkaisemme asiakkaita kanavien käyttöön. Asiakasyhteydenottojen ratkaisemisen lisäksi teemme myös aktiivista myyntityötä uusasiakashankinnan sekä vakuutus- ja pankkipalveluiden lisämyynnin avulla.

 

Tehtävistä kaksi on vakituista ja yksi määräaikainen 1,5 v. opintovapaan sijaisuus. Kaikki tehtävät ovat kokoaikaisia, joten olethan valmis sitoutumaan kokoaikatyöhön.  Töiden aloitusajankohta on helmikuun puolivälissä sopimuksen mukaan.

 

Oletko hakemamme osaaja?

 

Oletko tuottavaisimmillasi dynaamisessa, alati muuttuvassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö! Tuloshakuisena tyyppinä et pelkää tehokasta työtahtiamme ja kykenet itsenäisesti selvittämään asiakkaan esittämät kysymykset mahdollisimman pitkälle sovittujen toimintamallien mukaisesti. Ennen kaikkea tässä tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea asenne ja kyky oppia uutta!

 

Edellytämme sinulta

  • sujuvaa ruotsin ja suomen ja kielen taitoa, englannin kielen taito on eduksi
  • myynnillistä, proaktiivista ja tavoitteellista työotetta
  • halua tuottaa ylivertaista palvelukokemusta vakuutuspalveluidemme henkilöasiakkaille
  • hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • aiempaa kokemusta myyntityöstä
  • digiajan teknisiä taitoja

 

Mitä saat meiltä

 

Meille työllistyessäsi pääset mukaan tiimiimme, jossa on innostava ja kannustava ilmapiiri. Tarjoamme erinomaista mahdollisuutta olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa. Jatkuva oppiminen ja yhdessä onnistuminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Loistavan työporukan lisäksi tarjoamme luonnollisesti OP Ryhmän laajat henkilöstöedut niin pankki- kuin vakuutustuotteissa. Meillä on myös käytössä kannustava tulospalkkaus, henkilöstörahasto ja liikuntaedut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille hakemuksesi järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ethän epäröi, vaan hae vaikka heti, mutta viimeistään 26.1. Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut ensisijaisesti vakituisesta vai määräaikaisesta tehtävästä.

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Piia Hakomäeltä, puh. 0503682529 tai piia.hakomaki@pohjola.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.#LI-JL2

#LI-JL2