(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja Pikselin Arcade virtuaalipuistoon
Virva VR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä elämyspuisto tarjoaa myyntihenkiselle ja reippaan asenteen omaavalle

ASIAKASNEUVOJALLE

unelmien työn virtual reality -maailman parissa!

Haussa on ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipeluri, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakkaidemme parissa. Olet valmis järjestämään isoja yritys tapahtumia tai lasten syntymäpäiviä. Omaat hyvän priorisointi kyvyn etkä pelkää paineenalaisia tilanteita. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, mukavan tiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan aluksi vuodeksi vuokrasopimuksen mukaisesti. Työtunteja mahtuu viikkoon 10 h eli keskimäärin 2-3 työvuoroa viikossa. Lisäksi etsimme tiimiin myös tarvittaessa töihin kutsuttavia, joilla työpäiviä kertyy vaihtelevasti arviolta 0-2 viikossa. Työhön perehdytetään lokakuussa pääkaupunkiseudun Pikseleissä ja työ uudessa upeassa Seinäjoen Ideaparkin Pikseli Arcade -elämyspuistossa marraskuussa.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä anniskelupassia.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 maanantaina 12.8. ja 19.8. klo 13.00 - 16.00.

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää.