(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja Pikselin Arcade virtuaalipuistoon Pääkaupunkiseudulle
Virva VR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä elämyspuisto tarjoaa myyntihenkiselle ja reippaan asenteen omaavalle

ASIAKASNEUVOJALLE

unelmien työn virtual reality -maailman parissa!

Haussa on ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut tiimipeluri, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uskallat heittäytyä uusiin tilanteisiin innostuneesti, ottaa asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjata heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakkaidemme parissa. Olet valmis järjestämään isoja yritys tapahtumia tai lasten syntymäpäiviä. Omaat hyvän priorisointi kyvyn etkä pelkää paineenalaisia tilanteita. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, mukavan tiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työtunteja mahtuu viikkoon 15-20h eli keskimäärin 3-4 työvuoroa viikossa. Työhön perehdytetään pääkaupunkiseudun Pikseleissä ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä anniskelupassia.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula 046 923 4517, julia.harjula@barona.fi

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää.