(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Pallastunturin luontokeskus, Muonio
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Pallastunturin luontokeskus on Pohjoismaiden vanhimpia luontokeskuksia, joka sijaitsee keskellä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoa. Vuosittain luontokeskuksella vierailee noin 50 000 asiakasta.

Haemme nyt joukkoomme asiakasneuvojaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lapin luontopalvelut -yksikköön Pallastunturin luontokeskukseen. Tehtävä alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Asiakasneuvojana päivittäisiä tehtäviäsi ovat mm. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston palveluista asiakkaille viestiminen ja kertominen, lupa- ja tuotemyynti, asiakasneuvonta luontokeskuksessa, tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen sekä sosiaalisen median kanavien ja Luontoon.fi -sivuston päivittäminen. Merkittävänä osana tehtäviäsi ovat myös puistoalueen viestintäaineistojen valmistelu, tuottaminen ja taitto, yritysyhteistyö ja www sivujen kehittäminen. Työskentelet sekä itsenäisesti että osana upeaa henkilökuntaamme.

Haemme tehtävään asiakaspalveluhenkistä ja itsenäiseen työhön pystyvää, järjestelmällistä, luovaa, tiimiin sopivaa ja hyvät yhteistyötaidot omaavaa henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää Adobe ohjelmiston hallintaa, muuta tietoteknistä  ja taitto-osaamista, ajokorttia sekä erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Arvostamme luonto- ja retkeilyharrastuneisuutta, alueen tuntemusta, muuta kielitaitoa ja yritysyhteistyö- ja viestintäkokemusta. Työaikamuoto on jaksotyö, johon sisältyy myös viikonlopputyötä.

Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan sekä sisälle että ulos luontoon sijoittuvan työtehtävän asiantuntevassa reipashenkisessä tiimissä upean luonnon ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien parissa.  

Hakemukset viimeistään 17.3.2020 sähköisen lomakkeen kautta http://www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Timo Karinen, puh. 040 648 6380 tai puistonjohtaja Pekka Sulkava 0400 815 660.