(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Oulangan luontokeskus (3 paikkaa)
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen. 

Oulangan kansallispuisto lukeutuu Suomen suosituimpiin kansallispuistoihin. Sen monimuotoinen luonto, jylhät metsät ja vapaana virtaavat kosket tarjoavat elämyksiä kävijöilleen kaikkina vuodenaikoina.

Haemme nyt joukkoomme 3 asiakasneuvojaa määräaikaisiin työsuhteisiin Pohjanmaa-Kainuun luontopalvelut-yksikköön Oulangan luontokeskukseen. Työsuhteiden kestot ovat 1.12.2019-30.5.2022, 1.1.- 31.10.2020 ja 1.2.-31.10.2020.

Asiakasneuvojana tehtäviisi kuuluvat luontokeskuksen toiminnan järjestäminen ja kehittäminen, asiakasneuvonta, tapahtumien suunnittelu ja järjestely, erilaiset viestintätehtävät (Luontoon.fi -sivujen päivitys, someviestintä, esitteet ja muut viestintäaineistot) sekä asiakasseuranta. Oulangan luontokeskus on avoinna ympäri vuoden, ja luontokeskuksessa vierailee vuosittain noin 80 000 kävijää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään toisen asteen koulutusta soveltuvalta alalta, kokemusta asiakaspalvelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, organisointi- ja yhteistyökykyä, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä yleisempien tiedonkäsittelyohjelmien hallintaa. Eduksi luetaan graafinen osaaminen, luonto- ja retkeilyharrastukset, paikallistuntemus Oulangan kansallispuistosta ja Ruka - Kuusamo matkailualueesta sekä kokemus Metsähallituksen tietojärjestelmistä. Tehtävä sisältää viikonlopputyötä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Asiakasneuvojana työskentelet mukavien työkavereiden ja vierailijoiden parissa vaihtelevissa tehtävissä, joissa pääset yhdistelemään työtä ja kiinnostustasi luontoa, tapahtumatuotantoa tai someviestintää kohtaan. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa asiakaspalvelupäällikkö Airi Kallunki, puh. 040 482 9750.