(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, OP Oulu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Oulun Osuuspankki on Oulun talousalueella toimiva täyden palvelun finanssitalo, joka tarjoaa ainutlaatuisen pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi suurimmista osuuspankeista. Asiantuntijamme palvelevat pankki- ja vakuutusasiakkaitamme netissä, puhelimessa ja kasvotusten. Jäsentensä omistaman, voimakkaasti kehittyvän ja eteenpäin katsovan pankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa taloudellista menestystä. Se kantaa myös vastuunsa omasta toimintaympäristöstään ja kehittää sen elinvoimaisuutta. Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö.

HAEMME LISÄÄ FINANSSIALAN AMMATTILAISIA

Tervetuloa mukaan luomaan asiakkaillemme finanssialan parhaita ratkaisuja!

Osaamiseltasi olet jo valmis päivittäisasioiden, rahoituksen tai sijoitusten ammattilainen tai uran alussa oleva ja halukas oppimaan lisää. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja rohkea ote myyntityöhön. Hallitset myös nopeasti muuttuvat myyntitilanteet. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet tavoitehakuisesti. Sinulla on kaupallinen tai muu tehtäviimme soveltuva koulutus. Palvelemme asiakkaitamme osin myös ilta-aikaan.

Toivomme, että olet valmis tarvittaessa liikkumaan eri toimipaikkoihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla ison pankin asiantuntevassa työyhteisössä.

Tuleva työsuhteesi on tehtävästä ja toimipaikastamme riippuen vakinainen tai määräaikainen.

Lisätietoja tehtävistä antavat pankinjohtaja Juhani Korhonen, puh 040-050 0016 ja myyntijohtaja Kati Isometsä, puh. 040-565 4279.

Hae valitsemaasi tehtävää ilmoituksen linkin kautta viimeistään 20.7.2018 klo 16.00, liitä mukaan cv.