Asiakasneuvoja / Myyjä (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Etsimme Tampereella sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 

ASIAKASNEUVOJAA / MYYJÄÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen!


Tehtävässä vastaat yhdessä tiimisi kanssa sähköyhtiön asiakaspalvelusta. Autat kuluttaja-asiakkaita erilaisten ongelmien ratkaisemisessa ja päivität tarvittaessa heidän sähkösopimuksia.  Olet myös itse yhteydessä sähköyhtiön nykyisiin asiakkaisiin ja vastaat heidän asiakassuhteidensa jatkuvuudesta päivittämällä sähköratkaisut ajan tasalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet rohkea ja myynnillinen persoona, joka omaa hyvät asiakaspalvelutaidot ja paineensietokyvyn. Arvostamme lisäksi aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenteesi työntekoa kohtaan sekä aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Tehtävään valittava henkilö saa työhönsä kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko). Työtä tehdään pääasiassa arkipäivinä klo 9-17 aikavälillä, mutta edellytämme joustavuutta vuorotyöskentelyyn 7:45-22:00 välille satunnaisina kertoina. Lisäksi kuukausittain on myös yksi viikonloppuvuoro.

Palkkaus muodostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä tavoitteiden mukaan muodostuvista, kannustavista provisioista. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1139 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aallolta, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1533157
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Markkinointi ja media, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa