(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja laskutukseen - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020
Turun Vesihuolto Oy on Turun kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, jonka ydinosaamista ovat vedenjakelu ja jäteveden kerääminen noin 185 000 asukkaan kokoisella toiminta-alueella. Toimintamme keskeisiä osia ovat verkostojen suunnittelu, rakennuttaminen ja kunnossa- ja ylläpitotyöt, sekä asiakaspalvelu. Tuotamme vesihuoltopalveluja lähes 80 kokeneen alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme, jotta voimme jatkossakin tarjota luotettavaa ja laadukasta vesihuoltoa Turun seudulla. Etsimme Turun Vesihuoltoon asiakaspalveluhenkistä Asiakasneuvojaa. 6 kk määräaikaisuuden jälkeen tehtävässä on hyvät mahdollisuudet vakinaiseen työsuhteeseen!

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu vesihuollon laskutusasioissa sekä yleisissä asioissa sähköisesti, puhelimitse ja kasvotusten. Työ on monipuolista, ja siihen sisältyy mm. sopimusten valmistelua, asiakastietojen käsittelyä ja laskuttamista. Työaika on liukuva toimistotyöaika.

Toivomme sinulta

Olet ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelutehtävistä motivaatiota saava osaaja. Toivomme sinulla olevan jo vähintään kahden vuoden kokemus asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävistä, kuten laskutus- ja asiakastietojärjestelmän käytöstä. Eduksesi on, jos aikaisempi työkokemuksesi on vesihuoltoalalta tai vastaavalta tekniseltä toimialalta. Kaikkein tärkein asia on kuitenkin halu palvella asiakkaita, aidosti positiivinen mieli ja asenne uusia työtehtäviäsi kohtaan. Tarkkuus numeroiden kanssa on eduksesi. Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön (esim. Microsoft Office). Et pelkää soittaa asiakkaalle hankalissakaan asioissa.
Koulutukseltasi olet mieluiten asiakaspalvelun / toimistopalvelun merkonomi tai yo-merkonomi tai sinulla on vähintään vastaavan tasoinen soveltuva tutkinto. Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat olevasi tarkka ja huolellinen, asiakaspalveluhenkinen, reippaan positiivinen ja pidät työn tekemisestä niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Sinulla tulee olla taloudellista ymmärrystä ja kykyä saada numerot täsmäämään. Työtehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito (etenkin ruotsin kielen osaaminen) on eduksesi.

Lisätiedot

Tietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Soittoaika on 1.10. klo 13-15. Kuulen sinusta erittäin mielelläni, joten soita rohkeasti ja kerro lisää itsestäsi!

Hae paikkaa näin

Rekisteröidy vaivattomasti Kaislanet-palveluun verkkosivulla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat, kohdista hakusi tähän tehtävään ja jätä hakemuksesi ansioluetteloineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 4.10.2020.