(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASNEUVOJA lainatiimiin, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Resurs Holding konserni tarjoaa Pohjoismaissa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Resurs Holding on kasvanut nopeasti sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Huhtikuussa 2016 Resurs Holding listautui Tukholman pörssiin ja tällä hetkellä konsernissa työskentelee 750 henkilöä, joista 60 Suomessa, konserniin kuuluvan Resurs Bankin palveluksessa. Resurs Bank Suomi on yksi Suomen parhaimmista työpaikoista. Sijoituimme Great Place to Work® -sertifioinnin myötä keskisuurten yritysten sarjassa sijalle 23. Henkilöstölle tehdyssä Trust Index –kyselyssä 93 % meistä oli sitä mieltä, että ”Kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka”. Eri osioita mitattaessa ”yhteishenki” nousi indeksillä 91 % korkeimmalle.

 

Haemme nyt opintovapaan sijaisuuden ajaksi 

ASIAKASNEUVOJAA

tavoitteellisen tiimimme tueksi vuoden 2019 loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Technopolis Aviapoliksessa kehäradan varressa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Työaika on 37,5 tuntia/viikko ja työt ajoittuvat ma-pe klo 8-18 välille. 

Tehtäviisi kuuluu 
- asiakaspalvelu pääosin puhelimitse sekä sähköpostitse
- yksityis- ja yritysasiakkaiden palveleminen, keskittyen erityisesti luotto- ja lainahakemusten käsittelyprosessien hoitamiseen alusta loppuun
- mahdolliset muut hallinnolliset tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa
- hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä palvella asiakkaita puhelimitse
- aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntitehtävistä
- positiivista ja myynnillistä työasennetta
- halua ja kykyä olla mukana yrityksemme kasvussa
- joustavuutta, tarkkuutta sekä paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi, perusteellisen koulutuksen, osaavat ja mukavat työkaverit sekä energisen työilmapiirin. Koska haluamme, että viihdyt meillä pitkään, tarjoamme henkilökuntaetuinamme välipalat, tuetun työpaikkaruokailun, edullisen henkilökuntalainan, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalipalvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.3. mennessä, rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.   
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys