(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja Lahteen
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Elenia Palvelut Oy
Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö- ja sähkönmyyntiliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Vastuullamme on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella Sarankulmassa. Elenia on päihteetön työpaikka. Sukella tarinaamme www.elenia.fi.
Toimenkuva
Elenia Palvelut Oy toivottaa tervetulleeksi aurinkoisen

ASIAKASNEUVOJAN
asiakaspalvelutiiminsä täydennykseksi Lahteen.
Työssäsi autat asiakkaita monipuolisesti energia-alaan liittyvissä asioissa sekä puhelimitse, sähköpostitse että kasvotusten. Suurin osa työstä on sähköistä asiakaspalvelua, mutta kasvotusten tapahtuvassa asiakaspalvelussa toimit yrityksen ”käyntikorttina” ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden.
Odotamme sinulta
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli
- Olet aktiivinen, joustava ja positiivinen tiimipelaaja, joka on asiakkaiden kanssa kuin kala vedessä
- Suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset
- Käytät näppärästi tietokoneita ja erilaisia järjestelmiä
- Uusien laajojenkin asiakokonaisuuksien sisäistäminen on sinulle luontevaa
Muut tiedot
Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ennen työn alkamista. Työssäsi sinua auttavat mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä paikan päällä että Elenian Tampereen toimipisteellä. Pystymme tarjoamaan sinulle alan viimeisimmät työkalut sekä tekemisen välineet. Saat meiltä erinomaista kokemusta toimimisesta neuvontapisteellä sekä hyvän tuntuman energia-alaan.

Työajat sijoittuvat välille 8-16, mutta satunnaisesti saatat tehdä vuoroja myös arkisin klo 8-20 välillä sekä lauantaisin klo 8-16. Tulet istumaan Lahti Energian asiakaspalvelupisteellä lähellä Lahden keskustaa. Työstä maksetaan työehtosopimuksen mukainen kiinteä kuukausipalkka. Kyseessä on määräaikainen työ, joka kestää ainakin 30.9.2019 asti.

Näin haet
Toivottavasti innostuit! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.4.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työ alkaa perehdytyksellä heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi vikkelästi!
Lisätietoja saat VMP:n rekrytointikonsultti Ulla Kaupilta, ulla.kauppi@vmp.fi.
Kesto
30.9.2019
Lisätietoja
Ulla Kauppi, ulla.kauppi@vmp.fi, 0504661062
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.04.2019 mennessä.