(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja Lahteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla asiakaspalvelua, ongelmanratkaisua ja haasteita rakastavaa iloista tyyppiä Lahteen töihin vakituiseen työsuhteeseen.

Työssä vastaat kuluttaja-asiakkaiden soittoihin ja hoidat erilaisia ongelmatilanteita, sekä pyrit kartoittamaan asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaisesti kuntoon. Tehtävässä pärjää hyvin rohkea ja haasteista nauttiva henkilö, joka saa energiaa asiakastyöstä. Parasta tässä työssä ovat ihmiset, niin sinulle soittavat asiakkaat kuin työkaverit! Työ ei sisällä ulossoittoa eikä ole puhelinmyyntiä, mutta sinulta täytyy kuitenkin löytyä rohkeutta tarjota asiakkaalle hänelle parasta mahdollista ratkaisua sellaisen huomatessasi.

Työssä käytät paljon erilaisia järjestelmiä, joten omaathan hyvän peruspohjan tietotekniikan käytöstä. Työhön annetaan pitkä ja kattava perehdytys ja sinua tuetaan ja autetaan kehittymään asiakas- ja myyntityön ammattilaiseksi. Työstä maksetaan kiinteää kuukausipalkkaa, mutta pääset myös kasvattamaan ansioitasi mitä paremmin saat asiakkaasi tyytyväisiksi.

Työvuorojen pääpaino on päiväsaikaan, mutta huomioithan, että työhön kuuluu myös ilta- ja lauantaivuoroja.

Työt alkavat pikaisella aikataululla jo 23.11.2018, joten mikäli kiinnostuit niin soita ja hae meille heti, aivan viimeistään maanantaina 12.11. Valinnat tehdään viimeistään viikon 46 aikana. Tässä paikassa taustallasi ei ole väliä, sillä työn voi opettaa, mutta asiakaslähtöistä ja innostunutta asennetta ei! Työhön valittujen henkilöiden kanssa solmitaan kokoaikainen vakituinen työsuhde.

Lisätietoja tehtävästä saat torstaina 8.11. klo 10-11 sekä perjantaina 9.11. klo 14-15 Mari Ylä-Uotilalta, Marin tavoittaa numerosta 050 572 4853