(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Kuopio
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

 

Kasvusta ja kansainvälistymisestä johtuen etsimme tavoitteellisella asenteella varustettuja asiakasneuvojia Kuopion Contact Centeriimme vakituiseen työsuhteeseen.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon

 

ASIAKASNEUVOJIA

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli Ropon asiakaslupauksen lunastamisessa. Haluat olla tuottamassa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua laskutus- ja perintäasioissa. Työskentelet tavoitteellisesti ja monikanavaisesti puhelimen, chatin ja verkkoviestien kautta. Haluat aidosti auttaa asiakkaita ja tuottaa kokemuksen, jossa asiakas kokee saavansa ratkaisun mahdollisimman nopeasti ja asiantuntevasti.

Kohtaat tehtävässäsi rohkeasti ja avoimin mielin jokaisen vastaantulevan asiakaskontaktin. Sinulla on taito käsitellä erilaisia ihmisiä ja kyky pysyä tyynenä tiukankin paikan tullen. Sinulle on tärkeää kommunikoida selkeästi ja asiakkaan ymmärtämällä tavalla, joten osaat kääntää kapulakieliset ammattitermit ymmärrettäviksi ilmaisuiksi. Hyvä pelisilmä ja erinomainen tilannetaju auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Kuopion tiimissä vallitsee yhteisöllinen, avoin ja hauskalla huumorilla höystetty kulttuuri, johon mahtuu kokemustaustaltaan erilaisia yksilöitä. Myös sinulla voi olla kokemus- tai koulutustaustaa eri toimialalta. Tärkeintä on, että omaksut nopeasti uusia toimintatapoja ja arvostat mahdollisuutta uuden oppimiseen. Suhtaudut palvelun laatuun yhtä intohimoisesti kuin me muut, ja olet valmis palvelemaan asiakkaitamme ensiluokkaisella suomen kielellä. Muiden kielien osaaminen on plussaa.

Viihdyt asiakasneuvojan tehtävässä, sillä ripeä työtahti ja tavoitteet saavat sinut innostumaan. Positiivisella asenteellasi kannustat myös muita parempiin ja odotukset ylittäviin suorituksiin. Kiinnostava toimiala, monipuoliset työtehtävät sekä työn tempo ovatkin asiakaspalvelutehtäviemme suola.

Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja jatkuvan tuen kannustavalta työporukalta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja pääset heti nauttimaan hyvistä henkilöstöeduistamme, kuten sopimusruokailusta, kattavasta työterveyshuollosta sekä vakuutuksista. Panostamme säännöllisesti koko henkilöstön ja tiimien yhteisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, joihin myös sinä olet lämpimästi tervetullut!

 

Olisitko sinä seuraava vahvistus ropojengiin? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille 9.2.2020 mennessä.

Älä aikaile, sillä haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Yhteyskeskuspäällikkö Riitta Richardilta 30.1 klo 9-11, puh. 044 507 4343.

Käy tutustumassa ropolaisten arkeen ja juhlaan Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!