(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja - Kundrådgivare - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Nets konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa.
Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa kahta joustavaa, reipasta ja myyntihenkistä asiakasneuvojaa Helsingin Vallilaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Rekrytointi tehdään suoraan Netsin omille palkkalistoille. 

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi on kauppiasasiakkaidemme erinomainen ja asiantunteva palveleminen puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa pääasiassa maksuihin liittyvissä kysymyksissä Contact Center -ympäristössä. Kysymykset liittyvät muun muassa maksupäätteiden kauppiaan tilitykseen, laskuihin ja raportteihin. Myöhemmin osaamisen karttuessa rooliin voi kuulua myös teknisen tuen puhelut. Työ on itsenäistä, mutta osaava ja toisiaan auttava tiimi on tukena lähelläsi yhdessä Pohjoismaiden suurimmasta finanssialan yrityksessä. 

Toivomme sinulta

Erinomaista asiakaspalvelutaitoa tai -potentiaalia. Tärkeintä on palvelu- ja ratkaisuhakuinen sekä kehitysmyönteinen asenteesi asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Ymmärrys teknisistä asioista edesauttaa tehtävässä menestymistä. Vahvan suomen kielen taidon lisäksi sujuva ruotsin ja englannin kielen taito on eduksesi. Hyvä paineensietokyky, myynnillinen asenne sekä luontainen innokkuus palvella asiakasta ovatkin menestyksen avaimia tässä tehtävässä. 

Tarjoamme sinulle

Loistavan mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana asiantuntevaa ja menestyksekästä tiimiä yhteen henkeen puhaltavassa työilmapiirissä. Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva yhteishenki. Tiimissä arvojamme ovat reiluus ja tasapuolisuus. Autamme toisiamme sekä tartumme toimeen rohkeasti ja jämäkästi. Panostamme erityisesti huolelliseen perehdytykseen sekä jatkuvaan kehittymiseen työtehtävän sisällä. Käytössäsi on myös Netsin henkilöstöedut, kuten lounasetu, kulttuuriraha ja laajennettu työterveyshuolto. Tästä tehtävästä saat kattavan ymmärryksen Netsin toiminnasta, ja näemmekin sen vahvana etuna yrityksessä etenemiselle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 20.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tarkastamme luottotiedot valittavilta henkilöiltä.