(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Komplett Bank (Oslo)
Komplett Bank ASA

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Oletko kiinnostunut mielenkiintoisesta mahdollisuudesta työskennellä ulkomailla kansainvälisessä pankissa? Haluatko löytää pitkäaikaisen tehtävän työyhteisössä, jossa vaalitaan rentoa yrityskulttuuria ja tarjotaan kehittymismahdollisuuksia?

Komplett Bankin työyhteisössä työskentelee jo noin 150 työntekijää. Yrityksellä on vahva halua kasvaa ja nyt haemmekin lisävahvistusta luottokäsittelijätiimiin Osloon. Työsuhde on vakituinen ja työt tehtävässä alkaa mahdollisimman pian, vielä vuoden 2019 aikana. Päivittäinen työaika ajoittuu klo 8-16 välille.

Mitä asiakasneuvojan tehtäviin kuuluu

Työtehtäviin sisältyy asiakkaiden palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaiden kysymykset voivat koskettaa esimerkiksi laskutusta, luottotuotteisiin liittyviä vakuutuksia tai luottohakemuksen käsittelyä. Asiakaspalvelutehtävien lisäksi työhösi kuuluu erilaisia hallinnollisia työtehtäviä.

Mitä toivomme uudelta kollegaltamme

Toivomme löytävämme henkilön, jolla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tämän lisäksi edellytämme, että sinulta löytyy:

  • sujuva suomen kieli ja vähintään hyvä englannin kielen osaaminen
  • hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä
  • kykyä omaksua uusia asioita ja sopeutua muuttuviin tilanteisiin
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Osaksi Komplett Bankin työyhteisöä

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Norjaan monikulttuuriseen työyhteisöön, jossa panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen niin töissä kuin myös työajan ulkopuolella. Haluammekin tarjota sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mukavan työporukan lisäksi:

  • mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja olla osana kehittyvää työympäristöä
  • mahdollisuuden päästä tutustumaan Oslon ja tämän lähiseudun valloittaviin vapaa-ajan aktiviteetteihin ja hankkia lisää kokemuksia maailmalta
  • tukea käytännön järjestelyissä muuttoa suunnitellessasi
  • muuttoavustusta 2500 €

Lue lisää Komplett Bankista työnantajana

Lisätietoja

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään tehtävään tai käytännön asioihin liittyen, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytointia hoitavaan henkilöön Laura Hannilaan p. 043 824 3431. Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ulkomailla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian rekrytointiprosessin etenemisestä.