(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, kokoaikainen, Tornion Osuuspankki, Tornio
Tornion Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Kiinnostaako sinua pankkitoimiala? Tuletko ihmisten kanssa hyvin toimeen ja olet asiakaspalvelutilanteiden ässä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakasneuvoja!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tornion Osuuspankille, asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Tornioon. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on syyskuussa 2019.

Asiakasneuvojana varmistat eturivissä laadukkaan asiakaskohtaamisen! Tulet toimimaan vastuullisessa roolissa vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Pääset sujuvoittamaan asiakkaiden arkea ja käyttämään omaa ongelmanratkontakykyä erilaisissa tilanteissa. Työssä saatkin onnistumisen kokemuksia asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista sekä tuloksellisesta toiminnasta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä pankkitoimialalle dynaamiseen työporukkaan!

Tornion Osuuspankki on torniolainen omistaja-asiakkaidensa oma pankki - Meän Pankki. Saman katon alta tarjotaan asiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin. Pankissa työskentelee 25 pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. OP Tornio kuuluu OP Ryhmään, jonka kautta käytettävissä on suuren ryhmän asiantuntemus, valtakunnallinen verkko ja kansainväliset yhteydet. Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: https://www.op.fi/web/op-tornio/pankin-esittely

 

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat pankin päivittäispalvelujen asiakaspalvelusta
 • Opastat ja autat asiakkaita nopeissa pankkitapahtumissa kuten rahaliikenteeseen (nostot, talletukset, tilisiirrot), maksukortteihin ja digineuvontaan liittyvissä asioissa
 • Ratkaiset asiakkaiden tarpeita laaja-alaisesti ja tilanteen mukaan teet ajanvarauksia asiakkuusneuvojille

 

Odotamme sinulta

 • Kokemusta ja näyttöjä asiakaspalvelutyöstä
 • Proaktiivista ja myynnillistä työotetta
 • Ulospäinsuuntautuvaa ja iloista asennetta sekä paineensietokykyä
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Toimia tärkeässä positiossa asiakasrajapinnassa
 • Kehittää ammattitaitoasi pankkitoimialalla
 • Kehittää osaamistasi koulutuksilla
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Aktiivisen työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki
 • Hyvät työsuhde-edut

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.05.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä syyskuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio puh. 040 940 2481 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com. 

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.