Asiakasneuvoja, kokoaikainen, Power Finland Oy, Tampere
Power Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä? Oletko tarkka ja paineensietokykyinen työntekijä, joka viihtyy hektisessä työympäristössä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakasneuvoja!
 
Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Power Finland Oy:lle asiakasneuvojia kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on määräaikainen tammikuun 2022 loppuun asti. Tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Tehtävässä aloitus on lokakuun alussa.

Työtehtävänäsi on palvella asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta. Autat asiakkaita heidän tuotekohtaisten kysymysten parissa sekä selvität tuotteiden saatavuus- ja toimivuustietoja. Lisäksi autat asiakkaita esimerkiksi laitevahinkojen tapahtuessa.

Tulet toimimaan hektisessä työympäristössä, joten odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, paineensietokykyä ja tarkkuutta. Tartut tuumasta toimeen ja lähdet rohkeasti kartoittamaan ratkaisuja asiakkaan ongelmatilanteisiin. Omaat hyvät tiimipelaajan taidot sekä sinulla on hyvät tiedonhakemisen taidot. Puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvasti suomea ja englantia. Tehtävään valitulle henkilölle järjestetään kattava perehdytys työtehtäviin.

Asiakasyritys
POWER International is a leading home electronics retailer in the Nordic region, with a nation-wide store network and online shops in Norway, Denmark, Sweden and Finland.
The retailer covers POWER Norway, POWER Denmark, POWER Finland, POWER Sweden, Expert Finland, Expert Denmark and Punkt1 Denmark.
Our goal is to offer our customers the widest assortment of well-known brand products, to the lowest price on the market. Our price online is the same as in the stores. To keep our stores up-to-date with the competition online - we use electronic price tags, making sure our customers always get the best price. https://www.power.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta
 • Tuotteiden saatavuus- ja toimivuustietojen selvittäminen
Odotamme sinulta
 • Rohkeaa ja toimeen tarttuvaa työotetta
 • Paineensietokykyä ja kykyä toimia hektisessä toimintaympäristössä
 • Hyviä it-taitoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tiimipelaajan taitoja
Tarjoamme sinulle
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Tehtävässä on aloitus elokuun puolivälissä. Viimeinen hakupäivä on 3.10.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1500045
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa (a) clevry.com)
 • Sijainti: Tampere