(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, kokoaikainen, Power Finland Oy, Tampere
Power Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Oletko etsimässä merkityksellistä asiakaspalvelutyötä, jossa pääset työskentelemään viihtyisässä työyhteisössä? Mikäli omaat reippaan ja innokkaan asenteen asiakkaiden auttamista kohtaan, niin Power Finland tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työskennellä sinullle sopivassa työtehtävässä!
 
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Power Finland Oy:lle asiakasneuvojia Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja työsopimus toistaiseksi voimassa oleva. Tulet työllistymään Studentworkin kautta Powerille. Tehtävän aloitus tulee olemaan mahdollisimman pian soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on palvella Powerin asiakkaita pääsääntöisesti puhelimitse. Pääset toimimaan tärkeässä roolissa auttaen asiakkaita heidän tuotekohtaisten kysymysten parissa sekä selvität tuotteiden saatavuus- ja toimivuustietoja. Lähtökohtaisesti asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse, mutta työ saattaa sisältää myös chat- ja sähköpostityöskentelyä. 

Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, tarkkuutta sekä halua toimia hektisessä työympäristössä. Tartut tuumasta toimeen ja lähdet rohkeasti kartoittamaan ratkaisuja asiakkaan ongelmatilanteisiin. Työtehtävissä menestymiseksi tärkeimmässä roolissa on asenne ja tekemisen meininki - tarvittavat taidot perehdytetään kattavassa perehdytysprosessissa.

POWER International is a leading home electronics retailer in the Nordic region, with a nation-wide store network and online shops in Norway, Denmark, Sweden and Finland.
The retailer covers POWER Norway, POWER Denmark, POWER Finland, POWER Sweden, Expert Finland, Expert Denmark and Punkt1 Denmark.
Our goal is to offer our customers the widest assortment of well-known brand products, to the lowest price on the market. Our price online is the same as in the stores. To keep our stores up-to-date with the competition online - we use electronic price tags, making sure our customers always get the best price. https://www.power.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakaspalvelu pääsääntöisesti puhelimitse, sekä tarvittaessa sähköpostitse ja chat-palvelun kautta
 • Tuotteiden saatavuus- ja toimivuustietojen selvittäminen sekä ongelmatilanteiden selvittäminen
Odotamme sinulta
 • Rohkeaa ja toimeentarttuvaa työotetta
 • Paineensietokykyä ja kykyä toimia hektisessä toimintaympäristössä
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tiimipelaajan taitoja
 • Opintotausta tai aikaisempi kokemus ei ole ratkaisevassa asemassa - etsimme asennetta ja intoa!
Tarjoamme sinulle
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut.  Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.