Asiakasneuvoja, kokoaikainen, Nets, Helsinki
Nets Denmark A/S, Filial i Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2021
Haluatko päästä kehittämään asiakaspalvelutaitojasi huipputiimissä? Puhutko sujuvasti suomen lisäksi myös ruotsia ja englantia? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakasneuvoja!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme yhteistyökumppanillemme, Netsille, asiakasneuvojaa huhtikuuhun 2022 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkoon määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta Netsille. Tämä rooli sopii joustavien työaikojen puolesta loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.

Asiakasneuvojana työtehtävänäsi on tarjota Netsin asiakkaille laadukasta ja asiantuntevaa palvelua puhelimitse. Työssäsi palveltavat asiakkaat koostuvat maksukortin haltijoista, pankeista ja kauppiaista Pohjoismaissa, minkä vuoksi tehtävässä vaaditaan suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoja. Netsin asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä, joten olisi hienoa, mikäli omaat valmiutta työskennellä joustavin aikatauluin.

Asiakasyritys
Nets on eurooppalainen maksu- ja tietopalveluiden tarjoaja, joka käsittelee miljardeja maksutapahtumia vuosittain. Netsin pääkonttori sijaitsee Tanskassa ja Suomen toimisto Helsingin Vallilassa. Työskentelemällä Netsissä, sinusta tulee osa jännittävää kasvumatkaa. He ovat pyrkineet tekemään maksujen käsittelystä helpompaa ja intuitiivisempaa, koska se on kasvun ja kehityksen perustana sekä kaupassa että yhteiskunnassa. Nets haluaa esiintyä erinomaisella laadulla tarjoten sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Lisätietoja voit lukea täältä: https://www.nets.eu/fi/payments/

Pääasialliset tehtävät
  • Asiakaspalvelu puhelimitse
Odotamme sinulta
  • Aitoa halua tarjota erinomaista palvelua ja ylittää asiakkaan odotukset
  • Aiempaa kokemusta pankkialalta tai asiakaspalvelutehtävistä
  • Sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa. Norjan kieli katsotaan eduksi.
  • Halukkuutta työskennellä 24/7-ympäristössä
Tarjoamme sinulle
  • Työn kiinnostavassa kansainvälisessä yrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittää asiakaspalveluosaamistasi ja tilaisuuden tutustua rahoitusalaan
  • Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen työhön sekä kannustavan tiimin tuen
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.12.2021, mutta nopeus on valttia! Pyydämme, että hakemuksen yhteydessä jättäisit kopiot viimeisimmistä työ- ja opintosuoritusotteistasi. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Valtteri Kainulainen (valtteri.kainulainen@clevry.com).
 
Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme Netsin puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot