(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, kokoaikainen, Elenia Palvelut Oy, Tampere
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Haluaisitko työskennellä vauhdikkaassa ympäristössä? Löytyykö sinulta intoa ratkaista asiakkaiden ongelmia? Koetko asiakaspalvelutehtävät omaksesi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme asiakasneuvoja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elenia Palvelut Oy:lle, asiakasneuvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle 30.09.2020 saakka. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Asiakasneuvojana pääasialliset työtehtäväsi ovat erilaiset asiakaspalvelutehtävät puhelimitse. Autat esimerkiksi asiakkaita erilaisissa sähkö- ja energia-alaan liittyvissä kysymyksissä. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on positiivinen asenne ja intoa oppia uutta sekä valmius työskennellä kiireisessä ympäristössä. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä energia-alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö-, kaukojäähdytys-, maakaasu ja sähkönmyynti- sekä vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Heidän vastuullaan on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Miellyttävän asiakaskokemuksen varmistamiseksi he panostavat jatkuvasti toimintansa laatuun ja tehokkuuteen. Heidän tavoitteenaan on olla asiantuntevin ja osaavin palveluntuottaja energia-alalla. Elenia on savuton työpaikka. Sukella heidän tarinaansa www.elenia.fi.

Pääasialliset tehtävät
  • Monipuoliset asiakaspalvelutehtävät pääasiassa puhelimitse
Odotamme sinulta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • Paineensietokykyä
  • Reipasta ja rohkeaa työotetta
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden kehittyä energia-alan ammattilaiseksi
  • Hyvän perehdytyksen
  • Kannustavan työyhteisön tuen
  • Mukavat ja uudet työtilat
  • Huumorintajuisen työyhteisön

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.04.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.