Asiakasneuvoja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva, Hämeenlinna
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on kotimainen vahinkovakuutusyhtiö. Keskinäisyys tarkoittaa sitä, että asiakkaat eli vakuutuksenottajat omistavat Turvan. Toiminta-ajatuksena on huolehtia omistaja-asiakkaiden taloudellisesta turvallisuudesta ja olla ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Turvan pääkonttori sijaitsee Tampereella.

Turvassa on mukava asioida, sillä työntekijöistä on aidosti kivaa tehdä hommia yhdessä, asiakkaiden hyväksi. Turva panostaa jatkuvasti henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin sekä kehittää eri palkitsemisen muotoja henkilöstöeduista tulospalkkaukseen.

Lisää tietoa Turvasta saat heidän kotisivuiltaan: www.turva.fi

Etsimmekin nyt Turvalle heidän Hämeenlinnan palvelutoimistolle

ASIAKASNEUVOJAA

kokonaisvaltaiseen asiakaspalvelutyöhön, jossa kartoitetaan asiakkaan tarve ja etsitään hänelle sopivin kokonaisratkaisu. Puhelintyössä vastataan sekä saapuviin puheluihin, että kontaktoidaan itse asiakkaita. Asiakkaita palvellaan paitsi puhelimitse, myös kasvotusten (toimistolle saapuvat asiakkaat) ja sähköisten kanavien kautta (chat).

Työvuorot sijoittuvat arkena klo 8-18 välille.

Tehtävään valittavan henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).
Tehtävään valittavan henkilön tulee myös täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakutuusten tarjoamisesta) ja se varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. Lisätietoa 1.10.2018 voimaan astuneesta laista Finanssivalvonnan sivuilta.


Edellytämme sinulta

Aitoa halua toimia mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakaspalvelutehtävissä
Myynti- ja palveluhenkisyyttä
Tavoitteellista työskentelytapaa
Positiivista ja energistä asennetta
Kykyä ja halua oppia uutta
Perustasoisia IT-taitoja


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen myynti- ja asiakaspalvelutehtävän
Koulutuksen työtehtäviin
Nykyaikaisen työympäristön ja työvälineet
Mukavan työyhteisön Turvan myyntiorganisaatiossa
Vakuutusalan työehdot ja edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä
Tes:n mukaisen kuukausipalkan+kannustepalkkion oman tekemisesi mukaan


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta
Ruotsin ja englannin kielitaitoa


Kiinnostuitko?

Hakemusten läpikäynnin ja ensimmäisen vaiheen haastattelut hoitaa Valtti Henkilöstöratkaisut Oy:n HR-konsultti. Toisen vaiheen haastattelut tapahtuvat asiakasyritys Turvan yhteyshenkilön kanssa. Hakijoiden kaikki tiedustelut ja työhakemukset jätetään Valtti Henkilöstöratkaisut Oy:lle - eli ei yhteydenottoja suoraan asiakkaaseen Turvaan.

Haethan työpaikkaa oheisen linkin kautta. Täytä valmiiseen hakemuspohjaan myös koulutus- ja työkokemustietosi. Vaihtoehtoisesti voit liittää mukaan vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.


Lisätietoja

Juhani Piilonen
HR-konsultti
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 4318 || vaihde 010 320 3920
juhani@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot